Uw publicatie foutloos en prettig leesbaar uitgegeven.

Bent u een boek aan het schrijven, maar twijfelt u aan uw schrijfstijl en de leesbaarheid? Kunt u wel een laatste check gebruiken voor uw nieuwsbrief of sollicitatiebrief de deur uitgaat? Lenie Hanse Tekst & Onderzoek kijkt graag met u mee.
 
Structuur én spelling
Eindredactie van uw teksten kan op het niveau dat u wenst. Wilt u alleen de spelling en zinsopbouw laten checken? Of moet de structuur en opbouw van de tekst ook worden bekeken? Daar maken we duidelijke afspraken over.
 
Eindredactie van een boek
Het is mogelijk om Lenie Hanse Tekst & Onderzoek de eindredactie van uw boek te laten doen. Als u veel weet over het onderwerp waarover u schrijft, maar minder over het schrijven zelf, kan Lenie Hanse over uw schouder meelezen en u tijdens het schrijven begeleiden. Zo kunt u zelf een goed leesbaar en foutloos boek uitgeven.
 
Sollicitatiebrieven
Vindt u het moeilijk om een sollicitatiebrief te schrijven? Bent u onzeker over wat u wel en niet in uw cv moet vermelden? Lenie Hanse heeft uitgebreide ervaring in het schrijven van sollicitatiebrieven en cv’s voor de meest uiteenlopende functies. Ik kan uw brief en cv nakijken, maar het is ook mogelijk om met uw informatie een brief te schrijven die bij u past. Uiteraard met cv!
 
Scriptiebegeleiding
Loop je vast met het schrijven van je scriptie? Weet je wel waarover je wilt schrijven, maar niet hoe je het moet aanpakken? Neem dan contact op met Lenie Hanse. Samen vinden we dat begin en maken we een opzet, waarmee het voor jou mogelijk wordt om je scriptie netjes binnen de tijd af te ronden en een goed leesbaar en gestructureerd verslag aan te leveren.
 
Maatwerk
Het gaat erom dat uw teksten er goed uitzien en prettig leesbaar zijn. Welke mate van ‘controle’ u nodig hebt, bepaalt u zelf. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Ik help u graag!
 
Onze diensten op het gebied van eindredactie:
 
+ eindredactie boeken, nieuwsbrieven, brochures, webteksten, enz.
+ schrijfbegeleiding
+ sollicitatiebrieven schrijven en redigeren
+ scriptiebegeleiding