Zet uw bedrijf positief neer met een aantrekkelijk jubileumboek!

Viert uw bedrijf een jubileum en wilt u deze mijlpaal een bijzonder tintje meegeven? Van het idee van een jubileumboek word niet alleen ik enthousiast, maar zeker ook uw klanten, relaties en werknemers.

Een jubileumboek biedt een uitgelezen kans om de geschiedenis van uw bedrijf op een positieve manier neer te zetten. Lenie Hanse Tekst & Onderzoek is gespecialiseerd in het optekenen van verhalen. Samen met haar partners maakt zij voor u een prachtig jubileumboek. Een beter visitekaartje is er niet!
 
De kracht van uw bedrijfsgeschiedenis
Als bedrijf of instelling bent u natuurlijk gericht op de toekomst. De wereld draait immers door. Tegelijkertijd is inzicht in de trots van uw organisatie, uw kernwaarden en de binding van het personeel wezenlijk voor de toekomst van uw onderneming. Wat maakt uw organisatie uw organisatie? Het antwoord is te vinden in uw geschiedenis. Bent u zich al bewust van de kracht van uw bedrijfsgeschiedenis?
 
Storytelling, een nieuwe trend
De kracht van verhalen wordt steeds meer erkend, ook voor bedrijven. Uw bedrijf heeft een eigen geschiedenis en een uniek verhaal te vertellen. Dat verhaal zit in uw medewerkers, in foto’s, in de visie van de oprichters, in krantartikelen en in de hoogtepunten die u in de loop der jaren heeft meegemaakt.
 
Uw jubileumboek: een geweldig visitekaartje
Wat kunt u verwachten van een jubileumboek? Dat hangt voor een belangrijk deel van uw wensen af. In ieder geval is een mooi jubileumboek een aantrekkelijke mix van tekst en beeld. Het bevat een toegankelijk geschreven bedrijfsgeschiedenis, afgewisseld met verhalen van werknemers en oprichters, veel mooie foto’s en andere afbeeldingen. Met een aantrekkelijke vormgeving en mooie omslag is zo’n jubileumboek een waar visitekaartje van uw bedrijf!
 
Benieuwd wat Lenie Hanse Tekst & Onderzoek voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.